Υλικά συνταγής
1 ? φλ. τσαγιού βούτυρο γάλακτος λιωμένο
ψιλοκομμένοι ξηροί καρποί επιλογής σας ή ινδοκάρυδο για πασπάλισμα
1 φλ. τσαγιού αμυγδαλόψιχα, ψιλοθρυμματισμένη στο μούλτι (όχι σε σκόνη)
1 κοφτή κ.σ. σκόνη κανελογαρίφαλλο (2/3 κανέλα +1/3 γαρίφαλλο)
1 φλιτζανάκι του καφέ σουσάμι, καβουρδισμένο
700 γρ. φύλλο κρούστας Βηρυτού
2 φλ. τσαγιού καρυδόψιχα, ψιλοθρυμματισμένα στο μούλτι (όχι σε σκόνη)