Υλικά συνταγής
1 φλ. τσαγιού γιαούρτι πλήρες
1 φλ. τσαγιού λάδι (½ φλ. ελαιόλαδο + ½ φλ. σπορέλαιο)
1 ½ φλ. τσαγιού χυμό πορτοκαλιού (συνολικά μαζί με το χυμό του ενός πιο πάνω πορτοκαλιού)
1 ζουμερό πορτοκάλι καλά πλυμένο και κομμένο στη μέση (μόνο τη φλούδα, το χυμό του θα τον βάλετε στη πορτοκαλόπιτα)
1 πορτοκαλιού το ξύσμα και το χυμό του
1 γεμάτη κ.σ. μπέικιν πάουντερ
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 κοφτό κ.γ. κανέλα σε σκόνη