Πολιτική περιεχομένου χρήστη

Οι Huliers είναι μια υπηρεσία που έχει σα στόχο να φέρει κοντά χρήστες και επαγγελματίες με σκοπό τη διαμοίραση και ανταλλαγή περιεχομένου. Η εμπειρία αυτή θα πρέπει να είναι θετική γι' αυτό το λόγο όταν χρησιμοποιείτε αυτή την υπηρεσία θα πρέπει να ακολουθείτε τις παρακάτω πολιτικές. Σε περίπτωση που ειδοποιηθούμε για μια πιθανή παραβίαση πολιτικής, ενδέχεται να προχωρήσουμε σε ενέργειες, μεταξύ των οποίων είναι ο περιορισμός και ο τερματισμός της πρόσβασης του χρήστη στις υπηρεσίες μας.

Το Huli.gr (στο εξής η εταιρεία) διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής ή τροποποίησης των πολιτικών ανα πάσα στιγμή και χωρίς ειδοποίηση, γι' αυτό τον λόγο σας ενθαρρύνει να διαβάζεται περιοδικά αυτήν την δήλωση.

Οι πολιτικές μας για...

 • Περιεχόμενο

  Όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται από τους χρήστες, παραμένει στην αποκλειστική ευθύνη του προσώπου από το οποίο προέρχεται. Συνεπώς κάθε χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για ολόκληρο το περιεχόμενο που δημοσιεύει. Οι δημοσιεύσεις είναι πάντα ορατές από όλους ενώ θα πρέπει να είναι στην ελληνική γλώσσα και με τη χρήση της ελληνικής αλφαβήτου.

 • Παράνομες δραστηριότητες

  Μην χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας για συμμετοχή σε παράνομες δραστηριότητες ή προώθηση παράνομων ενεργειών.

 • Κακόβουλα προϊόντα

  Μην μεταδίδετε κακόβουλα προγράμματα ή οποιονδήποτε άλλο κώδικα που μπορεί να βλάψει τη λειτουργία των δικτύων, των διακομιστών ή άλλης υποδομής του Huli ή τρίτων.

 • Κακόβουλος διαμοιρασμός περιεχομένου

  Μην πραγματοποιείτε διανομή περιεχομένου που προωθεί το μίσος ή τη βία απέναντι σε διάφορες κοινωνικές, πολιτικές ή θρησκευτικές ομάδες ή που περιλαμβάνει γυμνό ή σεξουαλικό περιεχόμενο. Η φωτογραφία προφίλ σας και εξωφύλλου δεν πρέπει να περιλαμβάνει περιεχόμενο για ενηλίκους ή προσβλητικό περιεχόμενο.

  Μην προβείτε μέσω του Huli σε προώθηση ή πώληση φαρμακευτικών ειδών, ναρκωτικών, αλκοόλ, καπνού, όπλων, πυρομαχικών ή ιατρικών συσκευών. Μην διανέμετε περιεχόμενο που παρουσιάζει πραγματικό τζόγο, συμπεριλαμβανομένων διαδικτυακών καζίνο, αθλητικό τζόγο ή λοταρίες.

 • Προσωπικά και Εμπιστευτικά Στοιχεία

  Μην πραγματοποιείτε διανομή προσωπικών και εμπιστευτικών πληροφοριών άλλων ατόμων ή εταιρειών και μην αποκτάτε πρόσβαση στο λογαριασμό τους, χωρίς την άδειά τους. Μην χρησιμοποιείτε το Huli για να πλαστοπροσωπείτε άλλα άτομα.

 • Παρενόχληση και ανεπιθύμητη ή επιθετική συμπεριφορά

  Μην αποστέλλετε ανεπιθύμητα μηνύματα, για παράδειγμα μηνύματα που σχετίζονται με ανεπιθύμητο, προωθητικό ή εμπορικό περιεχόμενο. Μην παρενοχλείτε ή συμπεριφέρεστε επιθετικά σε άλλους. Οι χρήστες που χρησιμοποιούν το Huli για αυτόν τον σκοπό ενδέχεται να αποκλειστούν οριστικά από τον ιστότοπο και το περιεχόμενό τους να καταργηθεί.

 • Όνομα και φωτογραφία προφίλ χρήστη

  Η συμπλήρωση του ονόματός σας καθώς και της φωτογραφίας προφίλ είναι προαιρετική στο Huli. Σας προτρέπουμε όμως να το κάνετε ώστε να συμβάλλετε στην παρεμπόδιση των ψευδών προφίλ. Χρησιμοποιείτε το όνομα με το οποίο συνήθως σας αποκαλούν οι φίλοι, οι συγγενείς ή οι συνάδελφοί σας ή το εμπορικό όνομα της εταιρείας σας.

 • Διαγωνισμοί και Προσφορές

  Μη διεξάγετε/διαθέτετε διαγωνισμούς, κληρώσεις, καθημερινές προσφορές, κουπόνια ή άλλες τέτοιου είδους προωθήσεις απευθείας στο Huli. Μπορείτε να προβάλλετε συνδέσμους στο Huli προς έναν ξεχωριστό ιστότοπο όπου βρίσκεται η Προώθησή σας, στον οποίο θα αναφέρονται οι όροι και οι κανονισμοί που την διέπουν, ενώ την ευθύνη για την συμμόρφωση με του κανόνες και τους κανονισμούς στις δικαιοδοσίες όπου προσφέρεται ή προωθείται την έχετε εσείς και όχι το Huli. Η Προώθησή σας δεν θα πρέπει να εκτελείται ή να διεξάγεται με τρόπο ο οποίος να έρχεται σε σύγκρουση με τις πολιτικές του Huli.

Αναφορά κατάχρησης

Εάν πιστεύετε ότι οι παραπάνω πολιτικές παραβιάζονται από κάποιο περιεχόμενο ή χρήστη, μπορείτε να το αναφέρετε χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο “Αναφορά κατάχρησης” (ή σύνδεσμο με παρόμοιο όνομα).