Γενικές συμβουλές

Το huli.gr δουλεύει όπως μια οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης.

Γράψτε στο πεδίο αναζήτησης τη φράση την οποία θέλετε να αναζητήσετε και στη συνέχεια πατήστε "Enter" ή επιλέξτε το εικονίδιο με τον φακό. Για πιο εξιδεικευμένη αναζήτηση συμπληρώστε τα φίλτρα στην αριστερή πλευρά της οθόνης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
 • Κάθε λέξη στην αναζήτησή σας, μεγαλύτερη από δύο (2) χαρακτήρες, μετράει για τα αποτελέσματα.
 • Δεν παίζουν ρόλο τα μικρά ή κεφαλαία γράμματα όπως και οι τόνοι στις λέξεις.
 • Χαρακτήρες όπως οι @#$%^&*()=+[]\ καθώς και όλοι οι ειδικοί χαρακτήρες θα παραλείπονται από την αναζήτηση.
 • Αναζητήσεις με λιγότερα από πέντε (5) γράμματα δε λαμβάνονται υπ' όψιν.

Συμβουλές για σωστά αποτελέσματα

Ακολουθούν γενικές συμβουλές για να κάνετε την αναζήτησή σας πιο ποιοτική.
 • Κάντε απλές αναζητήσεις. Το ότι θα βάλετε πολλές λέξεις στην αναζήτησή σας δε σημαίνει ότι θα υπάρξουν και πιο εξειδικευμένα αποτελέσματα.
 • Σκεφτείτε πως μπορεί να είναι οι αγγελίες στα sites. Για παράδειγμα η αναζήτηση διαμέρισμα μαρούσι είναι πιθανόν να φέρει διαφορετικά αποτελέσματα από το διαμέρισμα μαρούσι αττική.

Συμβουλές για εξιδεικευμένες αναζητήσεις.
 • Αναζήτηση σε συγκεκριμένο site. Μπορείτε να περιορίσετε τα αποτελέσματά σας σε ένα μόνο site. Για παράδειγμα η αναζήτηση [ site:example.gr κυψέλη ] θα επιστρέψει όλες τις αγγελίες στην κυψέλη από το site example.gr.
 • Αναζήτηση με συντεταγμένες. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση γύρω από ένα συγκεκριμένο σημείο στον χάρτη. Για παράδειγμα η αναζήτηση 37.9872800, 23.7571900 θα επιστρέψει όλες τις αγγελίες με ακίνητα που απέχουν το πολύ 1 χιλιόμετρο από τη στάση μετρό "Αμπελόκηποι".
 • Αριθμομηχανή. Για να χρησιμοποιήσετε την αριθμομηχανή του huli.gr, πατήστε τους αριθμούς του πληκτρολογίου σας ή τα κατάλληλα κουμπιά στην οθόνη. Η αριθμομηχανή υποστηρίζει όλες τις απλές πράξεις και κάποιες επιστημονικές.

Απόκρυψη πληροφοριών

Υπάρχει περίπτωση κάποιες πληροφορίες από ένα ακίνητο να μην εμφανίζονται ή να είναι καλυμμένες με μαύρο πλαίσιο. Αυτό συμβαίνει γιατί προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι οι χρήστες θα επισκεφτούν τη σελίδα στην οποία βρέθηκε το ακίνητο.

Σκοπός του huli.gr δεν είναι να παρακάμψει τον χρήστη από τη διαδικασία να επισκέπτεται τα sites τα οποία είναι καταχωρημένα στους καταλόγους μας, αλλά να κάνει πιο εύκολη τη διαδικάσια εύρεσης ακινήτου. Οι μηχανισμοί μας προσπαθούν να αποκρύψουν τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου ή τον μεσίτη, όπως τηλέφωνο, κινητό κ.α..

Τι είναι ένα επαληθευμένο προφίλ;

Για ορισμένα προφίλ το Huli επαληθεύει την ταυτότητά τους. Δίπλα στο όνομά τους εμφανίζεται ένα λευκό σήμα Επαληθευμένο όνομα.

Επαληθεύουμε τα προφίλ για να γνωρίζετε με βεβαιότητα ότι είναι όντως αυτό που ισχυρίζονται. Σημείωση: Δεν επαληθεύουμε όλα τα αυθεντικά προφίλ. Επίσης, δεν μπορείτε να μας ζητήσετε να επαληθεύσουμε το προφίλ σας. Μπορείτε όμως να αναφέρετε ψεύτικους λογαριασμούς που παριστάνουν είτε εσάς, είτε την επιχείρησή σας, είτε την εμπορική επωνυμία σας.

Πού εμφανίζονται οι +1 επισημάνσεις σας

Όταν επισημαίνετε κάτι με +1, η επισήμανση σας θα εμφανίζεται στην καρτέλα Μου αρέσει στο προφίλ σας. Οι επισημάνσεις +1 καθώς και η καρτέλα Μου αρέσει είναι πάντοτε ορατές δημοσίως.

Οι σελίδες και το υπόλοιπο περιεχόμενο που μοιράζεστε σαν Hulier θα εμφανίζονται στην καρτέλα "Αναρτήσεις" και στη ροή των ατόμων, με τα οποία κάνετε κοινή χρήση.

VIP χρήστες

Οι VIP χρήστες είναι οι Huliers με τη μεγαλύτερη δραστηριότητα.

Οποιοδήποτε μέλος του Huli μπορεί να γίνει VIP! Οι χρήστες που θα συλλέξουν περισσότερους από 3.000 πόντους αυτόματα θα αναβαθμιστούν σε VIP.
 • VIP 1: >= 20.000 πόντοι ή >= 70 συνεισφορές/μήνα
 • VIP 2: >= 10.000 πόντοι ή >= 40 συνεισφορές/μήνα
 • VIP 3: >= 3.000 πόντοι ή >= 20 συνεισφορές/μήνα


Θα κερδίσω τίποτα; Φυσικά! Πέρα από το σήμα που θα εμφανίζεται δίπλα στο όνομά σας, θα είστε πρώτοι σε όλες τις σχετικές λίστες.

Πως κερδίζω πόντους; Αναρτώντας άρθρα, απαντώντας σε ερωτήσεις μελών ή γράφοντας σχόλια και την ανταπόκριση που θα έχουν (+1, απαντήσεις κτλ).

ΕνέργειαΠόντοι
Δημιουργία λογαριασμού100 πόντοι
Ολοκλήρωση προφίλ100 πόντοι
Δημοσίευση ανάρτησης5 πόντοι
Απάντηση ερώτησης4 πόντοι
Σχολιασμός ανάρτησης3 πόντοι
Λήψη σχολίου σε ανάρτηση5 πόντοι
Προβολή ανάρτησης1 πόντος
Προβολή προφίλ1 πόντος / 20 προβολές
Πρόταση από μέλος60 πόντοι
Λήψη +1 σε ανάρτηση30 πόντοι
Λήψη +1 σε σχόλιο40 πόντοι
Αναφορά κατάχρησης ανάρτησης-30 πόντοι