Υλικά συνταγής
1 φλ. (σχεδόν, όχι πολύ γεμάτο) αλεύρι ολικής αλέσεως
1 αβγό, σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. (6 ½ κοφτές κουταλιές) καλά ξεπαγωμένο βούτυρο
2 γεμάτες κουταλιές λιωμένη ώριμη μπανάνα
½ κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού (ή λεμονιού)
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι εσάνς βανίλιας
2 γεμάτες κουταλιές τριμμένο ινδοκάρυδο
½ φλ. ψιλοκομμένη (όχι αλεσμένη) καρυδόψιχα