Υλικά συνταγής
1 μεγάλο αβγό + 2 κρόκοι μεγάλων αβγών, σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. (6 ½ κοφτές κουταλιές) ανάλατο βούτυρο + λίγο επιπλέον για άλειμμα
4 κουταλιές λιωμένο βούτυρο, κρυωμένο (μετρημένο λιωμένο).
1 κουταλιά ξύσμα λεμονιού (το κίτρινο μέρος μόνο)
2 μεγάλα λεμόνια, ξεφλουδισμένα, κομμένα σε κομματάκια και ξεκουκουτσιασμένα
Φετάκια λεμονιού για γαρνίρισμα (προαιρετικά).
1 ? φλ. αλεσμένα μπισκότα Digestive
1 ½ κοφτή κουταλιά κορν φλάουερ