Υλικά συνταγής
2 φλ. τσαγιού (280 γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 φλ. τσαγιού (115 γρ.) ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 φλ. τσαγιού (115 γρ.) βούτυρο
2 φλ. τσαγιού (400 γρ.) ζάχαρη κρυσταλλική
3 φλ. τσαγιού (360 γρ.) ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
140 γρ. σοκολάτα μαύρης κουβερτούρας, ψιλοκομμένη
1 φλ. τσαγιού (240 ml) βουτυρόγαλα [*]
1 φλ. τσαγιού (240 ml) νερό
230 γρ. μαλακό τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
Για τη σοκολατένια κρέμα τυριού επικάλυψης:
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1/2 φλ. τσαγιού (43 γρ.) κακάο σκόνη, κοσκινισμένο