Υλικά συνταγής
250 γρ. βούτυρο, μαλακωμένο καλά σε θερμοκρασία δωματίου
40 γρ. βούτυρο, μαλακωμένο καλά σε θερμοκρασία δωματίου
1 φλ. τσαγιού ζάχαρη ψιλή κρυσταλλική
200 ml κρέμα γάλακτος πλήρης 35-36% λιπαρά
Για τη Ganache σοκολάτας:
3/4 φλ. τσαγιού φιλέ αμυγδάλου για διακόσμηση (αυξομειώστε τη ποσότητα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας)
450 γρ. (2 πακέτα) μπισκότα Πτι Μπερ, σπασμένα σε μέτρια κομμάτια
1 φλ. τσαγιού γάλα + 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ [*]
200 γρ. σοκολάτα μαύρης κουβερτούρα, ψιλοκομμένη (60- 70% περιεκτικότητα σε κακάο)
250 γρ. μαύρη κουβερτούρα, ψιλοκομμένη