Υλικά συνταγής
3 μεγάλα αυγά + 3 κρόκους αυγών
2 κ.σ. βούτυρο ανάλατα λιωμένο + 2 κ.σ. για το άλειμμα ταψιού
3/4 φλ. ζάχαρη πολύ ψιλή (superfine) κρυσταλλική (αν δεν βρείτε χτυπήστε για λίγο στο multi τη κανονική λευκή κρυσταλλική ζάχαρη για να λεπτύνει ελαφρώς χωρίς να γίνει άχνη)
Για το cheesecake σοκολάτας:
1 ? φλ. τσαγιού θρυμματισμένο σε σκόνη μπισκότου Όρεο
2 ½ φλ. τυρί κρέμα τύπου Philadelphia σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 κ.γ. κακάο, διαλυμένο σε 1 .σ. ζεστό νερό
180 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη