Υλικά συνταγής
1 φλ. τσαγιού (125 γρ) αλεύρι αμυγδάλου (σε όλα τα σούπερ μάρκετ)
6 μεγάλα αυγά (χωριστά οι κρόκοι και τα ασπράδια)
2 κ.σ. σιρόπι αγαύης ή άλλο γλυκαντικό επιλογής σας όπως μέλι ή ζάχαρη
2 κ.σ. σιρόπι αγαύης ή ζάχαρη διαίτης (στέβια) ή ζάχαρη άχνη
100 ml κρέμα γάλακτος πλήρης 35-36% λιπαρά, κρύα
200 γρ. μαλακό τυρί κρέμα Μασκαρπόνε
Για τη σοκολατένια κρέμα τυριού
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
50 γρ. αποξηραμένο ινδοκάρυδο