Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Τάρτα φράουλας με ινδοκάρυδο και ζαχαρούχο, με σιρόπι λάιμ

Τάρτα φράουλας με ινδοκάρυδο και ζαχαρούχο, με σιρόπι λάιμ

13 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Τάρτα φράουλας με ινδοκάρυδο και ζαχαρούχο, με σιρόπι λάιμ

Περισσότερες συνταγές από Sintayes
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

4 αυγά (χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια)
125 γρ. βούτυρο λιωμένο
1 κουτί (397 γρ. ) ζαχαρούχο γάλα
220 γρ. ζάχαρη ψιλή κρυσταλλική
1 κ.σ. ξύσμα από λάιμ (ή λεμόνι)
125 ml (1/2 φλ. τσαγιού) χυμό από λάιμ (ή λεμόνι)
20 γρ. (1/4 φλ. τσαγιού) ινδροκάρυδο τριμμένο
250 ml (1 φλ. τσαγιού) νερό
600 γρ. φράουλες, κομμένες στα 4 ή 5 ανάλογα με το μέγεθος
250 γρ. μπισκότα digestive
σαντιγί για γαρνίρισμα
2 λάιμ
Για το σιρόπι με λάιμ:
 

Δείτε σχετικές συνταγές