Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Το πιο γλυκό, εύκολο και γρήγορο Ραβανί

Το πιο γλυκό, εύκολο και γρήγορο Ραβανί

7 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Το πιο γλυκό, εύκολο και γρήγορο Ραβανί

Περισσότερες συνταγές από Sintayes
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

70 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
6 αυγά (χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια)
140 γρ. ζάχαρη
250 γρ. ζάχαρη
220 γρ. νερό
140 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
30 γρ. γλυκόζη (κάνει πιο ρευστό το σιρόπι, δεν ζαχαρώνει και σε αυτές τις ποσότητες δεν αλλοιώνει τη γεύση)
 

Δείτε σχετικές συνταγές