Υλικά συνταγής
80 γρ. βούτυρο λιωμένο (+ λίγο επιπλέον για άλειμμα φόρμας)
300 ml κρέμα γάλακτος πλήρης 35-36% λιπαρά, κρύα από το ψυγείο
έξτρα κρέμα γάλακτος 35-36% λιπαρά, κρύα, χτυπημένη σε σαντιγί για ροζέτες διακόσμησης
360 γρ. τυρί κρέμα πλήρες λιπαρών, σε θερμοκρασία δωματίου
200 γρ. μπισκότα “Lotuss Biscoff” ή “Σπέκουλος” ή Οreo με την γέμιση αν το προτιμάτε
1-2 πακέτα μπισκότα Oreo Φυστικοβούτυρο (θα χρησιμοποιήσετε όσα επιθυμείτε)