Υλικά συνταγής
3,5 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλ. τσαγιού + 1 κ.σ. επιπλέον ελαιόλαδο
1/2 πορτοκάλι με τη σάρκα του
3/4 φλ. τσαγιού χυμό πορτοκαλιού
100 γρ. μαύρη κουβερτούρα ψιλοκομμένη + 1 κ.σ. σπορέλαιο για γαρνίρισμα ή τριμμένα καρύδια
400 γρ. λευκή κουβερτούρα, ψιλοκομμένη (αν θέλετε επικάλυψη μαύρης σοκολάτας προμηθευτείτε την ίδια ποσότητα σε μαύρη κουβερτούρα)
1/2 φλ. τσαγιού σιμιγδάλι