Υλικά συνταγής
30 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
6 αυγά χωρισμένα σε θερμοκρασία δωματίου
150 γρ. μαρμελαδα βατόμουρο ή 4 φρούτα (κόκκινη)
600 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικό με σύκο ΠΑΝ της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος
κρέμα βαλσαμικό με σύκο ΠΑΝ της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος
125 γρ. σοκολατα 60% λιωμένη
200 γρ. σοκολάτα 60% περιεκτικότητα σε κακάο λιωμένη
{Για τη γέμιση φρούτα δάσους]}500 γρ. φρούτα δάσους