Υλικά συνταγής
125 γρ. ασπράδια αυγών (από περίπου 5 αυγά)
40 γρ. ασπράδια αυγών (από περίπου 2 μικρά αυγά)
40 γρ. κρόκοι αυγών (από 2 αυγά)
90 ml γάλα φρέσκο, πλήρες
100 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
200 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
60 γρ. κρέμα γάλακτος περίπου 35% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη (σαν γιαούρτι)
75 γρ. κρέμα γάλακτος περίπου 35% λιπαρά
200 γρ. σοκολάτα γάλακτος
300 γρ. σοκολάτα γάλακτος, ψιλοκομμένη
190 γρ. μασκαρπόνε (κρεμώδες ιταλικό τυρί)
300 γρ. φράουλες, πολτοποιημένες
Για τη σοκολατένια κρέμα με φράουλες
75 γρ. κουβερτούρα περίπου 64% κακάο, ψιλοκομμένη
125 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι σε σκόνη