Υλικά συνταγής
5 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
1 ? φλ. τσαγιού κρυσταλλική ζάχαρη
1/2 φλ. τσαγιού κρυσταλλική ζάχαρη
1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος πλήρης
3/4 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
280 γρ. σοκολάτα γάλακτος σε μικρά κομματάκια
Για τη Ganache σοκολάτας γάλακτος:
1 φλ. τσαγιού φουντούκια ασπρισμένα καβουρδισμένα & ψιλοαλεσμένα
2 1/3 φλ. τσαγιού φουντούκια, ασπρισμένα καβουρδισμένα & ψιλοκομμένα
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
? φλ. τσαγιού κακάο σε σκόνη
260 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα σε κομματάκια