Υλικά συνταγής
2 ½ φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 ½ φλ. τσαγιού ζάχαρη ψιλή κρυσταλλική
2 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
1 φλ. τσαγιού Βουτυρόγαλα ή αλλιώς Buttermilk [*]
380 γρ. μαλακό τυρί κρέμα
Για την επικάλυψη κρέμας τυριού:
2 γεμάτα κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κοφτό κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ή 1 καψουλίτσα βανίλιας
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ή καψουλίτσες βανίλιας
1 κοφτό κ.γ. μαγειρική σόδα
1 ½ φλ. τσαγιού σπορέλαιο