Υλικά συνταγής
95 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο
4 μεγάλα αυγά, χωριστά ασπράδια-κρόκοι
1 κ.σ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
200 γρ. κρέμα κάστανο (πωλείται έτοιμη στα σούπερ μάρκετ)
150 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
350 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
Για την επικάλυψη λευκής σοκολάτας:
25 γρ. κακάο κοσκινισμένο
200 γρ. λευκή κουβερτούρα σε μικρά κομματάκια
250 γρ. κουβερτούρα σε μικρά κομματάκια