Υλικά συνταγής
230 γρ. (1? φλ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
175 γρ. βούτυρο, μαλακωμένο καλά σε θερμοκρασία δωματίου + επιπλέον για άλειμμα φόρμας
225 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
125 ml κρέμα γάλακτος πλήρης, 35-36% λιπαρά
1 μεγάλου πορτοκαλιού το ξύσμα
1/2 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας ή 2 βανιλίνες σε σκόνη
2 κ.σ. (18 γρ.) σκόνη κακάο
100 γρ. μαύρη κουβερτούρα σοκολάτα με γέμιση πορτοκάλι (Παυλίδη, Ιον ή άλλη επιλογής σας στα Σ.Μ.) κομμένη σε μικρά κομμάτια