Υλικά συνταγής
1 ? φλ. τσαγιού αλεύρι, αλεύρι για όλες τις χρήσεις
? φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
1 ½ φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος πλήρης 35-36%
1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος πλήρης 35-36%
½ φλ. τσαγιού σταγόνες σοκολάτας
220 γρ. σοκολάτα γάλακτος, ψιλοκομμένη
Για τη ganache σοκολάτας:
Για το κέικ-παντεσπάνι σοκολάτας:
1 φλ. τσαγιού βραστό νερό
220 γρ. μαλακό τυρί κρέμα
1 ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
12 μπισκότα oreo, κομμένα σε μικρά κομματάκια
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
? φλ. τσαγιού κακάο σκόνη
½ φλ. τσαγιού σπορέλαιο + επιπλέον για άλειμμα ταψιών