Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οικόπεδο 516 τ.μ. προς πώληση, Αγριά

Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο


Οικόπεδο 516 τ.μ. προς πώληση, Αγριά

Καταχωρήθηκε / Ενημερώθηκε: 2 μήνες πριν • Κωδικός μεσίτη: 25324-10039
Τιμή
69.000 €
134 €/τ.μ.
Εμβαδόν
516 τ.μ.
Όροφος
-
Υπνοδωμάτια
-

Διαθέσιμα χαρακτηριστικά ακινήτου

Parking
WC: 1
Ενεργειακή Κλάση: Εξαιρείται
Επίπεδα: 0
Έτος κατασκευής: 1998
Μπάνια: 0
Συντελεστής δόμησης: 0.40
Συντελεστής κάλυψης: 0.60
Σχέση με το σχέδιο πόλης: Εντός σχεδίου
Τύπος κλίσης: Επίπεδο
Χωρίς κοινόχρηστα

Περιγραφή

Αγριά, οικόπεδο 516 τ.μ., parking, wc 1, ενεργειακή κλάση εξαιρείται, επίπεδα 0, έτος κατασκευής 1998, μπάνια 0, συντελεστής δόμησης 0.40, συντελεστής κάλυψης 0.60, σχέση με το σχέδιο πόλης εντός σχεδίου, τύπος κλίσης επίπεδο, χωρίς κοινόχρηστα. Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας-Κουρουγεωργάκη Βασιλική.

Διατίθεται κατ’ αποκλειστικότητα προς πώληση άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο συνολικού εμβαδού 516 τ.μ. στην Αγριά Βόλου. Το οικόπεδο έχει μεγάλη πρόσοψη σε άσφαλτο και περικλείεται από μία προσεγμένη περίφραξη διαθέτοντας επίσης και συρόμενη πόρτα εισόδου. Βρίσκεται στην περιοχή Αστέρια Αγριάς, μία ήσυχη και φιλική περιοχή. Επίσης απέχει μόλις λίγα μέτρα από τον περιφερειακό και κοντά του μπορεί κανείς να βρει σούπερ μάρκετ, σχολεία και πάρκα.

Ο συντελεστής δόμησης του οικοπέδου είναι 0.4 , ενώ ο συντελεστής κάλυψης είναι 0.6, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα για την κατασκευή ενός μοναδικού ακινήτου. Η πρόσοψη του οικοπέδου είναι 15,5 μέτρα, ενώ το βάθος του φτάνει τα 39 μέτρα, δίνοντας πολλές επιλογές δόμησης. Το οικόπεδο απέχει μόλις 100 μέτρα από την θάλασσα, ενώ από την άλλη πλευρά του έχει θέα στο βουνό.

Η τοποθεσία του, ο αέρας, το καλό σχήμα σε συνδυασμό με τη δυνατότητα δόμησης για κατοικία ή επαγγελματικό χώρο είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν ως επενδυτική ευκαιρία. Θα χαρούμε πολύ να σας το υποδείξουμε!

Δείτε το ακίνητο στον χάρτη

Δε βρήκες αυτό που θέλεις; Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Συμπλήρωσε τη φόρμα ζήτησης ακινήτου και πες μας τι ψάχνεις.