Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τόλης Βοσκόπουλος: Η ζωή και οι μεγάλες στιγμές του αγαπημένου τραγουδιστή

Δημοσιεύθηκε: 19 Ιουλ 2021, 11:25 0

σχετικα αρθρα

Τόλης Βοσκόπουλος: Η μεγάλη του επιθυμία πριν από τον θάνατo του

Την περασμένη εβδομάδα ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή λίγο πριν να κλείσει τα 81 του χρόνια. Ο Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη... 26 Ιουλ 2021, 11:32

Τόλης Βοσκόπουλος: Η απάντηση της Αντζελας Γκερέκου για τα έξοδα της κηδείας (ΦΩΤΟ)

Ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν είναι πλέον ανάμεσά μας, καθώς την Τετάρτη τελέστηκε η κηδεία του στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η σύζυγός του Αντζελα Γκερέκου, με νέα ανάρτησή... 25 Ιουλ 2021, 09:58

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαρινέλλα μετά τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου

Η Μαρινέλλα που έζησε έναν θυελλώδη έρωτα, 8 χρόνια γάμου (1973 – 1981) και έναν πικρό χωρισμό με τον Τόλη Βοσκόπουλο δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του. Είναι... 22 Ιουλ 2021, 21:24

Η χωρά θρηνεί σήμερα το χαμό ενός από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πενταγράμμου, καθώς έφυγε από την ζωή σε ηλικία 81 ετών, ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, και μακράν ο πιο εμπορικός. Όταν πρωτοξεκίνησε στο τραγούδι λόγω του στυλ, του στησίματος του στο πάλκο, και του τρόπου ερμηνείας και ντυσίματος, οι φανατικοί θαυμαστές του τον αποκαλούσαν Πρίγκιπα . Ένας καλλιτέχνης που έχει φανατικούς θαυμαστές, και όπως λένε χαρακτηριστικά «τον Βοσκόπουλο ή θα τον λατρεύεις ή δεν θα τον ακούς καθόλου».

Τι έχουν πει άλλοι καλλιτέχνες για τον ίδιο

Ο Τόλης Βοσκόπουλος βρισκόταν στην κορυφή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού για δεκαετίες, γεγονός που οδήγησε τον εξίσου μεγάλο καλλιτέχνη και στιχουργό σε πολλές επιτυχίες του Γιάννη Πάριο να δηλώσει: «ο μόνος σταρ που έχει η Ελλάδα είναι ο Τόλης». Μάλιστα όπως έχει δηλώσει ο Γιώργος Γερολυμάτος τη δεκαετία του 1970 οι νέοι τραγουδιστές έσπαγαν το δόντι τους προκειμένου να μοιάσουν στον Βοσκόπουλο (λόγω της χαρακτηριστικής οδοντοστοιχίας του καλλιτέχνη).
Ο Γιώργος Ζαμπέτας στην αυτοβιογραφία του σημειώνει: «Ο Τόλης είναι γεννημένος θεατρίνος. Ανεβαίνει στην πίστα και την καταπίνει όλη. Γιατί η πίστα όταν ανεβαίνεις σου λέει: φάε με για θα σε φάω. Να ξηγιόμαστε. Μεγάλος εργάτης ο Βοσκόπουλος, ο μεγαλύτερος».

Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο Βοσκόπουλος κάποτε σε συνέντευξη του στη δημοσιογράφο Σεμίνα Διγενή, «ξεκινώντας το τραγούδι, πήρα μαζί μου και τον ηθοποιό Βοσκόπουλο».

Κατά περιόδους έχει γράψει τραγούδια τόσο σε στίχο όσο και μουσική που έχει συμπεριλάβει σε προσωπικούς του δίσκους ή τα έχουν ερμηνεύσει άλλοι καλλιτέχνες, με πιο γνωστό το ντουέτο του με τη Μαρινέλλα Εγώ κι εσύ το 1974 το οποίο έκανε ρεκόρ πωλήσεων και τραγουδιέται μέχρι και σήμερα.

Ανάμεσα στους θαυμαστές του υπήρχαν και υπάρχουν άνθρωποι από όλες τις κοινωνικές τάξεις, από τον λαϊκό κόσμο των εργατικών συνοικιών, μέχρι την οικονομική ελίτ των εφοπλιστών, και βέβαια τον αείμνηστο Πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου.

Σήμερα, 50 χρόνια μετά την εμφάνιση του στο καλλιτεχνικό στερέωμα, ο Τόλης Βοσκόπουλος αποτελεί ένα σπουδαίο κεφάλαιο για το ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

Η πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα

Γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1940 στον Πειραιά (Κοκκινιά). Είναι το δωδέκατο παιδί της οικογένειας Βοσκόπουλου (έχει 11 αδελφές). Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1958, σε ηλικία 18 ετών σε σκηνοθεσία Θάνου Τράγκα, και πέντε χρόνια αργότερα, το 1963, έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο. Μπήκε στη δισκογραφία με το τραγούδι Βήμα-βήμα του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη Λυκούργου Μαρκέα. Η καθιέρωσή του στο πεντάγραμμο ήρθε με την Άγωνία τη σημαδιακή χρονιά του 1968 (σύνθεση Γιώργου Ζαμπέτα) που μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα ξεπέρασε τις 300.000 πωλήσεις, ένα άπιαστο νούμερο για εκείνη την εποχή.

Είχε ένα εντυπωσιακό φάσμα συνεργασιών, ερμηνεύοντας τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα, του Μίμη Πλέσσα, του Άκη Πάνου, του Θανάση Πολυκανδριώτη, του Μάριου Τόκα, του Γιάννη Πάριου, του Γιώργου Κατσαρού, του Κώστα Βίρβου, του Φοίβου και πολλών άλλων.

Στην ιστορία έχει μείνει η συνεργασία του με τον Στράτο Διονυσίου. Μάλιστα όταν οι 2 καλλιτέχνες τραγουδούσαν στη Θεσσαλονίκη ένα απόγευμα αποφάσισαν να πάνε να παίξουν μπιλιάρδο. Η αγάπη του κόσμου για τα λαϊκά είδωλα ήταν τόσο μεγάλη που μέσα σε λίγη ώρα έξω από τη καφετέρια είχαν μαζευτεί χιλιάδες θαυμαστές με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή της αστυνομίας προκειμένου να μπορέσουν να βγουν από το μαγαζί.

Τα τραγούδια – επιτυχίες

Για παραπάνω από 35 χρόνια όλες του οι εμφανίσεις ήταν sold-out με τον Πρίγκιπα να αποθεώνεται από τους φανατικούς θαυμαστές. Τραγούδια-επιτυχίες όπως «Δυο καρδιές», «Το φεγγάρι πάνωθέ μου», «Μα εγώ αγαπώ μία», «Και εσύ θα φύγεις», «Γλυκά πονούσε το μαχαίρι», «Οι άντρες δε μιλούν πολύ», «Άιντε στην υγειά της», «Αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά», «Ανεπανάληπτος», «Πριν χαθεί το όνειρο μας», «Της Χελιδονούς το ρέμα», «Τσιγγάνα για χατίρι σου», «Ψύλλοι στα αφτιά μου», «Μου χρωστάει μια αγάπη η ζωή» και πόσα άλλα, όλα αγαπημένα, ακόμα και από κείνους που δεν λάτρεψαν το Βοσκόπουλο. Γιατί ο Βοσκόπουλος αμφισβητήθηκε πολύ. Όμως, τι είδωλο θα ‘ταν αν δεν είχε παράφορες και ακραίες τόσο αγάπες, όσο και αντιπάθειες;

Η πορεία του

Τη δεκαετία του 1980 ο Τόλης Βοσκόπουλος θα καθιερωθεί ως Πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού με φανατικούς θαυμαστές που κάνουν κάθε δίσκο του χρυσό και πλατινένιο ενώ παράλληλα κάνουν κράτηση στα κέντρα που εμφανίζεται με το μήνα προκειμένου να εξασφαλίσουν προνομιακή θέση, κοντά στο είδωλο τους.

Το 2000 βραβεύτηκε από τα βραβεία ΠΟΠ ΚΟΡΝ (μετέπειτα Αρίων) για την συνολική προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι.

Το 2005 τραγούδησε σε 5000 άτομα στο φρούριο της Κέρκυρας και τα έσοδα από τη συναυλία πήγαν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το 2011 έπειτα από τριετή απουσία από την αθηναϊκή νύχτα δέχτηκε την πρόταση του Αντώνη Ρέμου και εμφανίστηκε μαζί του στη μουσική σκηνή Διογένης στην Αθήνα, ένα σχήμα που αποτέλεσε το talk of the town της χρονιάς.

Το καλοκαίρι του 2013 ο Τόλης Βοσκόπουλος επέστρεψε στον Πειραιά, στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Σε μια συγκινητική συναυλία στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο τραγούδησε στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί εκεί από νωρίς για να καταφέρει να εισέλθει μιας και τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο καλλιτέχνης βραβεύτηκε από τον δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο για τη προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι: «τον τόπο που γεννιέσαι και μεγαλώνεις τον κουβαλάς πάντα μέσα στην ψυχή σου, όπου κι αν βρεθείς.

Μόνο συγκίνηση και βαθιά χαρά νοιώθω που επιστρέφω στον Πειραιά, που αγαπώ και έχω τόσες αναμνήσεις» δηλώνει ο Τόλης Βοσκόπουλος. Μια βραδιά γεμάτη συγκινήσεις. Μια ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν ανέβηκε στη σκηνή μαζί του ο Μίμης Πλέσσας ο οποίος δήλωσε: «δεν έκανα τίποτε άλλο από το να χειροκροτώ ένα συγκλονιστικό καλλιτέχνη».

Η συνάντηση αυτή των 2 καλλιτεχνών στη σκηνή μετά από 40 χρόνια ήταν μόνο η αρχή αφού τον χειμώνα του ιδίου έτους ένωσαν τις δυνάμεις τους παρουσιάζοντας τη μουσική παράσταση «και να που ξανασυναντιόμαστε» σε γνωστό νυχτερινό κέντρο των Αθηνών.

Ως συνθέτης

Πλούσιο είναι και το έργο του ως συνθέτης. Μερικοί καλλιτέχνες που ΄χουν ερμηνεύσει τραγούδια του είναι: Δούκισσα, Μαρινέλλα, Στράτος Διονυσίου, Αντώνης Ρέμος, Νότης Σφακιανάκης. Το 1971 έγραψε τη σύνθεση του τραγουδιού Αδέλφια μου αλήτες πουλιά το οποίο ερμήνευσε ο Γιάννης Βογιατζής και κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, ενώ μετείχε στο ίδιο φεστιβάλ την επόμενη χρονιά ο ίδιος, τραγουδώντας το Ξανθή αγαπημένη Παναγιά, τραγούδι που όπως είχε ειπωθεί τότε το έγραψε για τη Ζωή Λάσκαρη, η οποία ήταν παρούσα στο ακροατήριο της εκδήλωσης. Το 1976 όταν ο Στράτος Διονυσίου κρίθηκε αθώος από τις δικαστικές αρχές του έγραψε το πολύ γνωστό τραγούδι με τίτλο Αποκοιμήθηκα το οποίο έγινε μεγάλη επιτυχία κι το τραγούδησε κι ο ίδιος ο Βοσκόπουλος σε δίσκο του το 1985.

Προσωπική ζωή

Στην ιστορία έχει μείνει το ειδύλλιο του με την τραγουδίστρια Δούκισσα της οποίας ήταν μουσικός και παρτενέρ της αλλά και με την γνωστή ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη με την οποία έπαιξαν μαζί στο θρυλικό μιούζικαλ Εραστές του ονείρου.

Ο Τόλης έχει κάνει τέσσερις γάμους. Παντρεύτηκε πρώτα τη Στέλλα Στρατηγού (1960 – 1965), ύστερα την Μαρινέλλα (1973 – 1981), μετά την Τζούλια Παπαδημητρίου, με την οποία έχει μία κόρη, τη Χαρά (1986) (η οποία το 2021 αναγνωρίστηκε επισήμως από το δικαστήριο ότι δεν είναι η κόρη του) (1990 – 1996) και την πρώην ηθοποιό και πρ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Άντζελα Γκερέκου (παντρεύτηκαν στις 2 Αυγούστου 1996 στην Κέρκυρα με κουμπάρο τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ). Με τη Γκερέκου έχουν μία κόρη, τη Μαρία, που γεννήθηκε το 2001.

Τα χρέη

Στις 17 Μαΐου 2010 η εφημερίδα Ελευθεροτυπία, είχε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Τόλης Βοσκόπουλος χρωστάει στην ΙΓ΄ ΔΟΥ Αθηνών περί τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, για φοροδιαφυγή κατά την περίοδο 1993 – 1997, τα οποία ακόμη δεν έχει καταβάλει, ενώ έχει να υποβάλει φορολογική δήλωση από το 1993. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραιτηθεί η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου από υφυπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επικαλούμενη λόγους ευθιξίας, αλλά το 2013 επανήλθε στην δικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ως υφυπουργός Πολιτισμού.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης, που έγινε στις 2 Φεβρουαρίου 2011, το Ζ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών του επέβαλε ποινή τριών ετών με αναστολή για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, ενώ παράλληλα του έδωσε την δυνατότητα εξαγοράς της ποινής με πέντε ευρώ ημερησίως. Στα πλαίσια της δίκης έγινε γνωστό από τον δικηγόρο του Τόλη ότι αίτησή του προς το υπουργείο Οικονομικών για υπαγωγή σε ρύθμιση που θα του έδινε το δικαίωμα να τύχει έκπτωσης 100% επί των προσαυξήσεων, δεν έγινε δεκτή.

O ίδιος με επιστολή του στα ΜΜΕ δήλωσε: «δεν εισέπραξα ο ίδιος, δεν καρπώθηκα και δεν απέκτησα ουσιαστικώς ποτέ, τα εισοδήματα στα οποία αντιστοιχεί ο φόρος που μου καταλογίστηκε. Η φορολογική αρχή που επιλήφθηκε εξαιτίας αντιδικίας και είναι γνωστή από τη δημοσιότητά της και τα αντίστοιχα δικαστήρια, προσδιορίζουν το πρόσωπο που απόλαυσε όσα ως «εισοδήματά μου» υπολογίστηκαν.»

Δισκογραφία

1967 – Αναμνήσεις

1968 – Αγωνία

1970 – Αδέλφια μου αλήτες πουλιά

1970 – Σε ικετεύω

1971 – Μια αγάπη

1972 – Στιγμές αγάπης

1972 – Στοιχηματίζω

1972 – Τόλης Βοσκόπουλος

1973 – Αγόρι μου (Συνθέτης 4 τραγουδιών)

1973 – Ας είμαστε ρεαλιστές

1974 – Μαρινέλλα Βοσκόπουλος

1974 – Εγώ κι εσύ

1975 – Εγώ τι έχω και τι θάχω

1976 – Άλλη μια φορά (Συνθέτης 3 τραγουδιών)

1976 – Όταν τραγουδώ

1976 – Σμυρνέϊκα και Λαϊκά

1977 – Είναι το κάτι που μένει

1977 – Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν

1978 – Τραγούδα θεατρίνε

1979 – Μέρα νύχτα παντού

1980 – Τόλης Βοσκόπουλος 80

1981 – Για όλους (Συνθέτης 9 τραγουδιών)

1981 – Καρδιά μου μόνη

1982 – Δε θέλω να θυμάμαι

1983 – Είσαι δικιά μου

1984 – Περασμένες μου αγάπες

1985 – Αυτά που τραγουδήσαμε (Συμμετοχή 3 τραγούδια)

1985 – Τότε (Ο δίσκος με ονομασία “Τότε” είχε ηχογραφηθεί το 1960)

1985 – Τώρα

1985 – Τα Λαϊκά της νύχτας (Συμμετοχή 5 τραγούδια)

1986 – Αμέτρητα γιατί

1987 – 16 από τα ωραιότερα τραγούδια μου

1987 – Ατέλειωτο ερωτικό ταξίδι

1988 – Οι Μεγαλύτερες Επιτυχίες του

1989 – Μεγάλες Ερμηνείες

1989 – Οι Μεγαλύτερες Επιτυχίες του Νο 2

1990 – Για πάντα

1990 – Να κάνουμε έναν έρωτα όλο τρέλα

1990 – Όλη η αλήθεια

1990 – Επιτυχίες Α΄προβολής

1991 – Στάζεις έρωτα

1992 – Εγώ κι εσύ

1993 – Εγώ κι εσύ Όλες οι Μεγάλες Επιτυχίες

1993 – Κοντά σου εγώ

1994 – Τα κλασικά του Τόλη

1995 – Ανεπανάληπτος

1995 – Τα Ερωτικά

1995 – Τα πρώτα μου τραγούδια 1966 – 1971

1996 – 16 Ζεϊμπέκικα

1996 – Μάτια φεγγάρια

1996 – Τότε Τα πρώτα μου τραγούδια

1997 – Εγώ αγαπώ μόνο μία

1998 – Ήρθες σαν όνειρο

1999 – Η νύχτα γέμισε με φως

2000 – Οι Μεγαλύτερες επιτυχίες του

2000 – Τα Ερωτικά

2001 – Live 2000 – 2001

2002 – Η σωστή απάντηση

2000 – Οι Μεγαλύτερες επιτυχίες του Νο 2

2002 – Τραγουδά Βοσκόπουλο

2003 – Καλή σου τύχη

2003 – 30 Χρόνια τραγούδι Μια αγάπη μια ζωή (1970-2000)

2005 – Αντίθετο ρεύμα

2006 – Αναμνήσεις (Συλλογή 4 Cd)

2006 – 14 Μεγάλα τραγούδια

2006 – Ανθολογία 1970-2001 (Συλλογή 4 Cd)

2006 – Στης ζωής μου τις στράτες (2 Cd Live & Studio)

2007 – Να με κοιτάς στα μάτια

2007 – Χρυσή δισκοθήκη

2008 – Στο πέρασμα του χρόνου

2008 – Χρυσή δισκοθήκη Νο 2

2009 – 60 Μεγάλες Επιτυχίες (4 Cd)

2009 – Το λαϊκό τραγούδι Νο 7

2009 – Τόλης Βοσκόπουλος

2009 – Οι Μεγάλες Επιτυχίες (3 Cd)

Πηγή: eleftherostypos.gr

Το άρθρο Τόλης Βοσκόπουλος: Η ζωή και οι μεγάλες στιγμές του αγαπημένου τραγουδιστή εμφανίστηκε πρώτα στο Thes.

Δες όλες τις τελευταίες ειδήσεις που σε αφορούν, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Huli Ειδήσεις

Πρόσωπα ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

σχετικα αρθρα

Τόλης Βοσκόπουλος: Η μεγάλη του επιθυμία πριν από τον θάνατo του

Την περασμένη εβδομάδα ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή λίγο πριν να κλείσει τα 81 του χρόνια. Ο Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη... 26 Ιουλ 2021, 11:32

Τόλης Βοσκόπουλος: Η απάντηση της Αντζελας Γκερέκου για τα έξοδα της κηδείας (ΦΩΤΟ)

Ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν είναι πλέον ανάμεσά μας, καθώς την Τετάρτη τελέστηκε η κηδεία του στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η σύζυγός του Αντζελα Γκερέκου, με νέα ανάρτησή... 25 Ιουλ 2021, 09:58

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαρινέλλα μετά τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου

Η Μαρινέλλα που έζησε έναν θυελλώδη έρωτα, 8 χρόνια γάμου (1973 – 1981) και έναν πικρό χωρισμό με τον Τόλη Βοσκόπουλο δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του. Είναι... 22 Ιουλ 2021, 21:24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

29 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη

ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ Σαν σήμερα πριν από 29 χρόνια, στις 27 Ιουλίου του 1992, έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Τζένη Καρέζη νικημένη από τον καρκίνο. Μία από τις σπουδαιότερους ηθοποιούς του... Χθες 10:35

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Από τα δύσκολα χρόνια στα Σεπόλια στην κορυφή του κόσμου και την αναγνώριση (ΒΙΝΤΕΟ)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ Εζησε τα πρώτα 18 χρόνια της ζωής του στην Ελλάδα. Μπάσκετ στην Α1 δεν τον είδαμε να παίζει ποτέ. Το ταλέντο όμως ξεχείλιζε από πολύ νωρίς και στο ΝΒΑ αυτά δεν τα... 21 Ιουλ 2021, 11:25

25 χρόνια χωρίς την Αλίκη Βουγιουκλάκη

ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, αυτή που στο πέρασμά της παρέσυρε τα πάντα. Ηξερε όπως καμία άλλη πώς να φωλιάζει στις καρδιές του κοινού και την... 17 Ιουλ 2021, 14:23

Νίκος Ξυλούρης: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο “Αρχάγγελος της Κρήτης”

ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ Σαν σήμερα πριν από 85 χρόνια, στις 7 Ιουλίου 1936 γεννήθηκε ο “Αρχάγγελος της Κρήτης”, Νίκος Ξυλούρης. Ο Νίκος Ξυλούρης ήταν μόλις πέντε ετών, όταν στις... 07 Ιουλ 2021, 12:46

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

Δεν έχει σχολιάσει κανείς αυτό το άρθρο. Γράψε το πρώτο σχόλιο...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

* Υποχρεωτικά πεδία  •  Απομένουν 2500 χαρακτήρες

ροη ειδησεων

Θεσσαλονίκη: 32 πρόστιμα για τα μέτρα – Λουκέτο σε καφέ γιατί δεν είχε αντισηπτικά

Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και... 9‘ πριν

Κλιματική κρίση: «Υπάρχουν φαινόμενα την τελευταία διετία που είναι πρωτόγνωρα»

Για την κλιματική κρίση που προκαλεί τους καύσωνες μίλησε ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών, Ευθύμης Λέκκας και τόνισε την ανάγκη προσαρμογής στις... 22‘ πριν

Μητσοτάκης: “Σύντομα θα γράψουμε τον επίλογο της πανδημίας με το όπλο του εμβολιασμού”

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στην 13η Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού, που συνεδριάζει στην Αθήνα, στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής.... 35‘ πριν

Ρόδος: Πέθανε ο “βοσκός των Ιμίων”, Αντώνης Βεζυρόπουλος

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Αντώνη Βεζυρόπουλου, που ήταν γνωστός και ως ο βοσκός των Ιμίων. Ο Αντώνης Βεζυρόπουλος, ο οποίος για περισσότερα από... 48‘ πριν

Κομοτηνή: Στρατιώτης βίασε νεαρή κοπέλα στην άδεια του

H Αστυνομία και η στρατιωτική δικαιοσύνη διενεργούν παράλληλη έρευνα για την καταγγελία που υποβλήθηκε προφορικά στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων για τον... 1 ώρα πριν

Δείτε ακόμα

Αντόνιο Μπαντέρας: Ο ζεν πρεμιέ που… αναστατώνει τη Θεσσαλονίκη

ΑΝΤΟΝΙΟ ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ Σε… ρυθμούς Αντόνιο Μπαντέρας κινείται η Θεσσαλονίκη, καθώς ο δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται στην πόλη για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Με την άφιξη... 01 Ιουλ 2021, 10:52

Σεφέροβιτς: Ποιος είναι ο Ελβετός που «πλήγωσε» τους Γάλλους

EURO2020 Οπως λένε ο Ιταλοί, υπάρχουν παιχνίδια όπου περνά το λεωφορείο της ζωής και τότε πρέπει να κάνεις μόνο ένα πράγμα: το παίρνεις χωρίς να το σκεφτείς. Αυτή η στιγμή... 29 Ιουν 2021, 20:08