Υλικά συνταγής
80 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
? κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
λίγο μοσχοκάρυδο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
600 γρ. σπανάκι (καθαρό βάρος, καθαρισμένο) ψιλοκομμένο φρέσκο, ή κατεψυγμένο όταν δεν είναι στην εποχή του
1 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
4-5 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
320 γρ. τυρί ρικότα ή ανθότυρο
Για τη γέμιση με σπανάκι και ρικότα ή ανθότυρο:
1 πακέτο κανελόνια Barilla