Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Κανελόνια με σπανάκι, ανθότυρο και μπεσαμέλ

Κανελόνια με σπανάκι, ανθότυρο και μπεσαμέλ

16 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Κανελόνια με σπανάκι, ανθότυρο και μπεσαμέλ

Περισσότερες συνταγές από Sintayes
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

80 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
70 γρ. βούτυρο φρέσκο
800 ml γάλα χλιαρό
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
50 ml ελαιόλαδο
? κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
λίγο μοσχοκάρυδο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλάτι πιπέρι
αλάτι, πιπέρι
600 γρ. σπανάκι (καθαρό βάρος, καθαρισμένο) ψιλοκομμένο φρέσκο, ή κατεψυγμένο όταν δεν είναι στην εποχή του
1 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
4-5 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
320 γρ. τυρί ρικότα ή ανθότυρο
Για τη γέμιση με σπανάκι και ρικότα ή ανθότυρο:
1 πακέτο κανελόνια Barilla
Για τα κανελόνια:

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...