Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Εκμέκ με σιμιγδαλένια κρέμα πορτοκαλιού

Εκμέκ με σιμιγδαλένια κρέμα πορτοκαλιού

18 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Εκμέκ με σιμιγδαλένια κρέμα πορτοκαλιού

Περισσότερες συνταγές από Sintayes
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

2 αυγά + 2 κρόκους αυγών
200 γρ. βούτυρο λιωμένο
50 γρ. βούτυρο
1 λίτρο γάλα
120 γρ. ζάχαρη λευκή κρυσταλλική
50 γρ. ζάχαρη άχνη
600 γρ. ζάχαρη λευκή κρυσταλλική
500 γρ. κρέμα γάλακτος πλήρης λιπαρών παγωμένη από το ψυγείο
1 πορτοκαλιού το ξύσμα
2 πορτοκαλιών τις φλούδες
240 γρ. χυμό πορτοκάλι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
450 γρ. νερό
100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
400 γρ. φύλλο κανταΐφι
Για το φύλλο κανταΐφι
150 γρ. γλυκόζη
50 γρ. κορν φλάουρ

Δείτε σχετικές συνταγές

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...