Υλικά συνταγής
20 γρ. φρέσκο βούτυρο για να “δέσει” η σάλτσα (αν νηστεύετε παραλείψτε το)
700 γρ. γαρίδες μέτριες (φρέσκες ή κατεψυγμένες)
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
20 γρ. φρέσκο βούτυρο (αν νηστεύετε αντικαταστείστε το με 20 ml ελαιόλαδο)
300 ml ζωμό από τις γαρίδες (αν έχετε φρέσκες διαφορετικά αντικαταστήστε τον με 300 ml ζωμό λαχανικών)
1 συσκευασία (γυάλινο) 680 γρ. Pummaro σπιτική ντομάτα
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
3 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε λεπτές φετούλες