Υλικά συνταγής
3 μέτρια κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες
4 λαβράκια ολόκληρα (400-500 γρ. το ένα), καλά καθαρισμένα
8 κ.σ. ελαιόλαδο +2-3 επιπλέον για άλειμμα ταψιού
6 ώριμες μέτριες ντομάτες, κομμένες σε φέτες
6 μέτριες πατάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε φέτες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
7-8 σκελίδες σκόρδο, θρυμματισμένες
6 φρέσκα κλαδάκια θυμάρι + επιπλέον για γαρνίρισμα
6 φρέσκα κλαδάκια δεντρολίβανο + επιπλέον για γαρνίρισμα