Υλικά συνταγής
1 κ.σ. φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
1 φλιτζανάκι του καφέ ξίδι από κρασί
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
1 ώριμη ντομάτα (σφιχτή), τριμμένη στον τρίφτη
20 χοντροκομμένες φέτες ντομάτας
αλάτι -φρεσκοτριμμένο πιπέρι
20 λεπτές φέτες μαλακό τυρί Μαστέλο®
3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί, μουσκεμένο και στυμμένο
800 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος ή ανάμεικτος με χοιρινό, μια φορά περασμένος από τη μηχανή του κιμά
2 κουτ. της σούπας κέτσαπ