Υλικά συνταγής
1 κουταλιά αλεύρι, αλάτι, πιπέρι.
1 ½ κιλό βοδινό σε κύβους
20 περίπου μαύρες ελιές, χωρίς κουκούτσια
1 φλ. κόκκινο, ξηρό κρασί
1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε τέταρτα
2 γεμάτες κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 μεγάλες ώριμες ντομάτες, περασμένες στον τρίφτη
1 πορτοκάλι, το ξύσμα (το πορτοκαλί μέρος της φλούδας μόνο)
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κουταλιά φυλλαράκια από φρέσκο θυμάρι