Υλικά συνταγής
6 κ.σ. βούτυρο αλατισμένο, κομμένο σε μικρά κομμάτια, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
1/4 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
900 γρ. καρότα, ξεφλουδισμένα και κομμένα διαγωνίως σε πάχος 6,5 χιλιοστών (λίγο μεγαλύτερα από ½ εκ. / Δείτε πιο κάτω στο βίντεο πως θα κόψετε σωστά τα καρότα)
1 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί
1 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
3 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν (μουστάρδα καλής ποιότητας)
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 μικρές χοιρινές μπριζόλες 2,5 εκ. πάχος περίπου