Υλικά συνταγής
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το πανάρισμα
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50 ml ξύδι κατά προτίμηση από λευκό κρασί
800 γρ. πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες με μικρά κομμάτια
Για τη σκορδαλιά με πατάτα
1/2 κ.γ. αλάτι-2 πρέζες πιπέρι
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3-4 κ.σ. σκόρδο πολτοποιημένο
3-4 σκελίδες σκόρδο (αυξομειώστε τη ποσότητα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας)
σπορέλαιο για το τηγάνισμα