Υλικά συνταγής
3 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 «Σπιτικό» Ζωμός Βοδινού
2 καρότα, καθαρισμένα κομμένα σε κομμάτια 1,5εκ. περίπου
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, κομμένο πρώτα οριζόντια και μετά σε φέτες
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
200 γρ. μανιτάρια άσπρα, μικρά ολόκληρα ή μεγάλα κομμένα στα 2 ή στα 3
700 γρ. μοσχάρι μοσχάρι χτένι σπάλας σπαλομίτα, κομμένο σε μικρούς κύβους
1 πατάτα, κομμένη σε κύβους 1,5 εκ. περίπου
πουρέ πατάτας ή ρύζι πιλάφι για συνοδευτικό
2 γεμάτες κ.σ. πελτέ ντομάτες
2 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε λεπτές φέτες
2 κλωνάρα σέλερι, κομμένα σε κομμάτια 1,5 εκ. περίπου