Υλικά συνταγής
2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλ. τσαγιού ζωμό βοδινού
1 φλ. τσαγιού Creme Fraiche ή κρέμα γάλακτος πλήρης 35-36% λιπαρά
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο στο τρίφτη
½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο + 1 κ.σ. βούτυρο για το τηγάνισμα
1/2 μικρό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κιλό κιμά (½ κιλό μοσχαρίσιο + ½ κιλό χοιρινό)
1 γεμάτο κ.γ. μουστάρδα Dijon
1 κοφτή κ.σ. ρίγανη αποξηραμένη
1/2 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη στο μούλτι ψίχα ψωμιού 2-3 ημερών ή φρυγανιά τριμμένη