Υλικά συνταγής
150 γρ. ψωμί 2 ημερών, μουλιασμένο σε γάλα
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 μικρό ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
1/2 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κιλό κιμά (600 γρ. μοσχαρίσιο + 400 γρ. χοιρινό)
1 κουτί (400 γρ.) ντοματάκια κονκασέ
1 γεμάτη κ.σ. πελτέ ντομάτας
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη
1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένο)
2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
2 κ.γ. κόλιανδρο ή θυμάρι αποξηραμένο
200 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη σε μικρά κυβάκια (μπορείτε να βάλετε μόνο τσένταρ ή μόνο μοτσαρέλα ή άλλο κίτρινο τυρί επιλογής σας, που λιώνει εύκολα)