Υλικά συνταγής
1/4 φλ. τσαγιού (60 γρ.) γιαούρτι στραγγιστό
900-100 γρ. μέρη κοτόπουλου όπως μπούτια ή στήθος, ή πόδια
1/4 φλ. τσαγιού ξύδι από κόκκινο κρασί
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
1/4 φλ. τσαγιού + 2 κ.σ. (90 ml σύνολο) ελαιόλαδο
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο + επιπλέον για άλειμμα ταψιού
2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα ολόκληρα ντοματάκια κονσέρβας, μαζί με τους χυμούς τους
4 πατάτες μετρίου μεγέθους
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 φλ. τσαγιού μέτριους κύβους γραβιέρας ή κεφαλογραβιέρας για πιο έντονη γεύση
225 γρ. τυρί φέτα, τριμμένη ή ψιλο-θρυμματισμένη