Υλικά συνταγής
130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 γρ. ζάχαρη ψιλή κρυσταλλική [*]
? φλ. τσαγιού (180 ml) κρέμα γάλακτος πλήρης λιπαρών
1 πολύ ώριμη μεγάλη μπανάνα, πολτοποιημένη σε πουρέ με πιρούνι
Για τη Ganache σοκολάτας:
? κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
35 γρ. (? φλ.) κακάο σε σκόνη
115 γρ. ημίγλυκη σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη ή σταγόνες σοκολάτας
½ φλιτζάνι (120 ml) ζεστό νερό
? φλιτζάνι (60 ml) φυτικό έλαιο (σπορέλαιο)