Υλικά συνταγής
4 κοφτές κουταλιές αλεύρι
4 κοφτές κουταλιές βούτυρο + λίγο επιπλέον για άλειμμα
1 κουταλιά χυμό λεμονιού + 1 κοφτό κουταλάκι ψιλό ξύσμα
Βράζετε σε μια πλατύστομη, ρηχή κατσαρόλα ή μεγάλο βαθύ τηγάνι, 3/4 φλ. νερό με το κρασί, αλάτι και πιπέρι. Βάζετε μέσα τα φιλέτα του ψαριού (τεμαχισμένα αν είναι μεγάλα) και τα αφήνετε μέχρι να κοχλάσουν. Σκεπάζετε την κατσαρόλα (ή το τηγάνι) και τα β...
350 γρ. (περίπου) φιλέτα άσπρου ψαριού, φρέσκα ή κατεψυγμένα (όπως μπακαλιάρος ή παγκάσιος ή άλλο)
1 ½ φλ. τριμμένο τυρί (τσένταρ ή γκούντα)