Ο πρωθυπουργός έφτασε στη ρωσική πρωτεύουσα όπου αύριο Παρασκευή αναμένεται να έχει σειρά συναντήσεων, στο επίκεντρο των οποίων θα βρεθεί μεταξύ άλλων και ο τομέας της ενέργειας.

Η κατ’ ιδίαν συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Βλαντίμιρ Πούτιν στο Κρεμλίνο έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή στις 13:00-13:30, ενώ θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας με τον Ρώσο Πρόεδρο (13:30-14:45). Θα πραγματοποιηθεί υπογραφή διμερών συμφωνιών (14:45-15:00) και εν συνεχεία ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο Ρώσος Πρόεδρος θα παραθέσουν κοινή συνέντευξη Τύπου (15:00-15:30).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας Τύπου της ρωσικής κυβέρνησης, οι πρωθυπουργοί Ελλάδας -Ρωσίας θα συζητήσουν για θέματα διμερούς εμπορίου, οικονομικής συνεργασίας, καθώς και πρότζεκτ σχετικά με τον ενεργειακό τομέα και τη γεωργία.

«Ο Ρώσος πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις 7 Δεκεμβρίου. Οι επικεφαλής των κυβερνήσεων θα συζητήσουν την κατάσταση και τις προοπτικές στο ρωσο-ελληνικό εμπόριο και στην οικονομική συνεργασία, την εφαρμογή κοινών σχεδίων στην ενέργεια, στη βιομηχανία, στις υποδομές μεταφορών, στην τεχνολογία, στη γεωργία και σε άλλους τομείς», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: Sputnik 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης