ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Καπέλο για Ρονάλντο: "Δεν είναι ιδιοφυΐα, όπως ο Μέσι"

Russias team coach Fabio Capello looks at his team prior the Euro 2016 soccer qualifying group G match between Austria and Russia  in Vienna, Austria, Saturday, Nov. 15, 2014. (AP Photo/Ronald Zak)
Russias team coach Fabio Capello looks at his team prior the Euro 2016 soccer qualifying group G match between Austria and Russia in Vienna, Austria, Saturday, Nov. 15, 2014. (AP Photo/Ronald Zak) AP

Ο Ιταλός πρώην προπονητής, Φάμπιο Καπέλο, μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον συνέκρινε με το αντίπαλο δέος του, τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εντυπωσίασε με το χατ-τρικ που πέτυχε απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, δίνοντας στην Γιουβέντους την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Η απόδοση του Πορτογάλου σχολιάστηκε από τον άλλοτε προπονητή των "Μπιανκονέρι", όμως, συγκρίνοντας τον με τον Μέσι, έδωσε προβάδισμα στον Αργεντινό σταρ.

"Αυτό που πέτυχε ο Ρονάλντο και η Γιουβέντους ήταν εντυπωσιακό και ο Κριστιάνο είχε μία εντυπωσιακή βραδιά με τρία γκολ" δήλωσε ο Καπέλο στο ιταλικό Sky Sport

Αναφορικά με την πολυσυζητημένη σύγκριση Ρονάλντο και Μέσι, ο Καπέλο έβαλε τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα σε μία ομάδα ποδοσφαιρικών ιδιοφυιών, στην οποία δεν ενέταξε τον Κριστιάνο παρά τις επιτυχίες του: "Υπάρχουν τρεις ιδιοφυΐες στο ποδόσφαιρο: Ο Πελέ, ο Μαραντόνα και ο Μέσι. Ο Ρονάλντο είναι δυνατός και μπορεί να κερδίσει τα πάντα, όμως ο Μέσι είναι διάνοια και απλά εξαιρετικός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Μαραντόνα για Ρονάλντο: "Είναι ένα κτήνος"
Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποθέωση ακόμη και στο εστιατόριο! (VIDEO)
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ