Λαβράκι μαριναρισμένο σε σόγια και λεμόνι Λαβράκι μαριναρισμένο σε σόγια και λεμόνι

Λαβράκι μαριναρισμένο σε σόγια και λεμόνι

ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ 20 λεπτά
FiveStar: 
Average: 4.3 (18 votes)

ΥΛΙΚΑ

  • 200 γρ. λαυράκι φιλέτο, σε μέτρια καρέ
  • 40 γρ. ηλιέλαιο
  • 50 γρ. λεμόνι χυμός
  • 25 γρ. σάλτσα σόγιας
  • 1 γρ. πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
  • 1 γρ. πάπρικα καπνιστή
  • 4 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • αλάτι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι εάν χρειάζεται.

  • 200 γρ. λαυράκι φιλέτο, σε μέτρια καρέ
  • 40 γρ. ηλιέλαιο
  • 50 γρ. λεμόνι χυμός
  • 25 γρ. σάλτσα σόγιας
  • 1 γρ. πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
  • 1 γρ. πάπρικα καπνιστή
  • 4 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • αλάτι

 

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι εάν χρειάζεται.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner