Υλικά συνταγής
2 κουταλιές ψιλοκοµµένα φύλλα δυόσµου
½ κοφτό κουταλάκι ζάχαρη.
4 τρυφερά κολοκυθάκια σε διαγώνια φετάκια
1 ½ φλ. κουσκούς ή ψιλό πλιγούρι (για κούπες)
2 περίπου κουταλιές ελαιόλαδο
1 φλ. ζεστό ζωµό (σπιτικός ή φτιαγµένος µε ½ κύβο ζωµού λαχανικών και 1 φλ. ζεστό νερό)
3 κουταλιές χυµό λάιµ ή πράσινου (άγουρου) λεµονιού
300 µεγάλα ντοµατίνια (2 φλ. περίπου), κοµµένα στα δυο
1 κονσέρβα (400 γρ.) ρεβίθια, στραγγισµένα και καλά ξεπλυµένα
1 µεγάλη σκελίδα σκόρδο ψιλοκοµµένη
1 µεγάλο χαλλούµι (250 γρ. περίπου) κοµµένο σε φέτες και ύστερα κάθε φέτα στα δυο