Υλικά συνταγής
1 γερή χούφτα µαύρες ελιές (χωρίς κουκούτσι καλύτερα)
2 µικρά κολοκυθάκια, κοµµένα σε τέταρτα κατά µήκος και κάθε µπαστουνάκι στα δυο
1 κρεµµύδι (κόκκινο καλύτερα) σε φετάκια/έκτα
2 κουταλιές χυµό λεµονιού
½ φλ. ψιλοκοµµένο µαϊντανό
2 µέτριες µελιτζάνες κοµµένες σε κύβους µπουκιές
2 µέτριες πατάτες σε κύβους µπουκιές
1 κόκκινη ή κίτρινη πιπεριά σε τετράγωνα κοµµάτια
1 µικρή σκελίδα σκόρδο τριµµένη
4 κοµµάτια φιλέτο ψαριού, σύνολο 700-800 γρ. περίπου