Υλικά συνταγής
6 κουταλιές περίπου λιωμένο βούτυρο ή λάδι για άλειμμα του φύλλου
1 κοτόπουλο από ψησταριά ξεκοκαλισμένο, κομμένο σε μπουκιές
1 γεμάτο κουταλάκι ξύσμα λεμονιού
3 γεμάτες κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 μεγάλο πράσο σε λεπτές ροδέλες (το άσπρο μέρος μόνο)
250 γρ. φύλλα τρυφερού σπανακιού (Baby Spinach για σαλάτα από συσκευασία)
100 γρ. (½ πλάκα) φέτα, θρυμματισμένη
1 πακέτο φύλλο κρούστας (για μπακλαβά)
½ κουταλάκι μπούκοβο ή νιφάδες τσίλι
300 γρ. φρέσκια αναρή (όχι Light) λιωμένη με πιρούνι (1 ½ φλ.)