Υλικά συνταγής
3 γεμάτες κουταλιές αλεύρι
400 γρ. κιμά κατά προτίμηση βοδινό
3 κοφτές κουταλιές μαλακό βούτυρο
3 γεμάτα φλ. ολόπαχο γάλα (3/4 λίτρου)
100 γρ. (1 γεμάτο φλ.) τριμμένο τυρί κεφαλοτύρι ή Regato
1/4 φλ. κόκκινο ξηρό κρασί
½ φλ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
6-7 μέτριες μελιτζάνες (1 κιλό περίπου)
1 μεγάλη κόκκινη ντομάτα ξεφλουδισμένη και ψιλοκομμένη ή ½ κονσέρβα ψιλοκομμένες ντομάτες κονσέρβας
200 γρ. τυρί τύπου μοτσαρέλα (1 πακέτο) σε λεπτά φετάκια