Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Πάπια Πεκίνου και κρέπες Μανδαρίνου

Πάπια Πεκίνου και κρέπες Μανδαρίνου

13 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Πάπια Πεκίνου και κρέπες Μανδαρίνου

Περισσότερες συνταγές από Χρυσές συνταγές
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

4 αγγουράκια, ξεφλουδισμένα, σε μπαστουνάκια
1½ κουταλιά ζάχαρη
2½ φλ. ξηρό Sherry (όχι λευκό κρασί σ’ αυτή τη συνταγή)
4 κρεμμύδια, σε φετάκια
5 φρέσκα κρεμμυδάκια, σε μπαστουνάκια.
μπόλικο λάδι για τηγάνισμα.
1 κουταλάκι 5 μπαχαρικά (Five Spices) ή, αν δεν βρείτε, φτιάχνετε μίγμα από κανέλα, πιπέρι καγιέν, γαρύφαλλο, τζίντζερ και γλυκάνισο, όλα σε σκόνη
1 πάπια, 1 3/4 -2 κιλά
6 φετάκια φρέσκο τζίντζερ
1½ κιλό κόκαλα χοιρινά και βοδινά.
4 κουταλιά μαύρη σόγια σος (Dark Soy Sauce)
7 κουταλιές ελαφριά σόγια σος (Light Soy Sauce)
5 φλ. ζωμός κότας (φτιαγμένος με 1 ½ -2 κύβους ζωμού, ή ζωμό σε σκόνη)
 

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...