Υλικά συνταγής
4 αγγουράκια, ξεφλουδισμένα, σε μπαστουνάκια
2½ φλ. ξηρό Sherry (όχι λευκό κρασί σ’ αυτή τη συνταγή)
5 φρέσκα κρεμμυδάκια, σε μπαστουνάκια.
μπόλικο λάδι για τηγάνισμα.
1 κουταλάκι 5 μπαχαρικά (Five Spices) ή, αν δεν βρείτε, φτιάχνετε μίγμα από κανέλα, πιπέρι καγιέν, γαρύφαλλο, τζίντζερ και γλυκάνισο, όλα σε σκόνη
6 φετάκια φρέσκο τζίντζερ
1½ κιλό κόκαλα χοιρινά και βοδινά.
4 κουταλιά μαύρη σόγια σος (Dark Soy Sauce)
7 κουταλιές ελαφριά σόγια σος (Light Soy Sauce)
5 φλ. ζωμός κότας (φτιαγμένος με 1 ½ -2 κύβους ζωμού, ή ζωμό σε σκόνη)