Κορυφή
Διαβάστε τη συνταγή για Γιουβέτσι με φτερούγες κοτόπουλου
Γιουβέτσι με φτερούγες κοτόπουλου https://cdn2.huli.gr/imgs/ext/B3cdcperc2fgjEcdcpluszrBNcdcperc2faESefWnB3qxQF9YoRLTcOR3l6sXL2IuYgq0vWw42y1hzbkN2RePzYCKNcdcplusNR7RqILrLVEfHFw5wKFUVBinQRc_5.jpg
Γιουβέτσι με φτερούγες κοτόπουλου
0 κριτικές

Γιουβέτσι με φτερούγες κοτόπουλου

Sintayes,   15 υλικά, Άγνωστος χρόνος,   0 κριτικές
Τα υλικά της συνταγής
  • 500 γρ. κριθαράκι χοντρό
  • 1 δαφνόφυλλο
  • 1/2 κ.γ. ζάχαρη
  • 1,2 λίτρα ζωμό κότας ή νερό
  • 1 καρότο τριμμένο
  • 100 ml λευκό κρασί
  • 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι πολτοποιημένο
  • 1 κιλό φτερούγες (χύμα στα κρεοπωλεία αλλά και σε δισκάκια στα ψυγεία των Σούπερ Μάρκετ) 80 ml ελαιόλαδο
  • 3-4 κόκκους μπαχάρι
  • 1 κονσέρβα ολόκληρα ντοματάκια, ψιλοκομμένα
  • 1 κ.γ. πελτές ντομάτας
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κοφτό κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  • τριμμένο τυρί επιλογής σας για πασπάλισμα στο σερβίρισμα
Κρέας Συνταγές με κριθαράκι
Δείτε τις οδηγίες μαγειρέματος

0 κριτικές (0 από 5 αστέρια)

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν