Υλικά συνταγής
1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο άνηθο
4 κ.σ. ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα δυόσμου
1.200-1.400 γρ. καλαμαράκια
3/4 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί
1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
3/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 φλ. τσαγιού φρέσκες ντομάτες, ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και ψιλοκομμένες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/3 φλ. τσαγιού μακρύκοκκο ρύζι
2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/2 φλ. τσαγιού κουκουνάρια