Υλικά συνταγής
100 ml κρέμα γάλακτος πλήρης
300 γρ. μανιτάρια λευκά, καλά σκουπισμένα με νοτισμένη πετσέτα και κομμένα στη μέση (αν είναι μικρά, τα αφήνετε ολόκληρα)
2 κ.σ. μουστάρδα με μέλι “Maille au Miel” ή 2 κ.σ. μουστάρδα + 1 κοφτό κ.γ. μέλι
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες και ψιλοκομμένες
1 κ.σ. ξερό δεντρολίβανο, καλά κοπανισμένο
800 γρ. ψαρονέφρι, κομμένο σε κομμάτια περίπου των 3 εκ.