Υλικά συνταγής
λίγο επιπλέον αλάτι, αν απαιτείται, μετά από δοκιμή
2 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
2-3 κ.σ. ψιλοκομμένο δυόσμο (προαιρετικά)
1 ξερό κρεμμύδι, πολτοποιημένο σε μούλτι
ελαιόλαδο ή σπορέλαιο για το τηγάνισμα
1/4 ματσάκι μαϊντανό (μόνο τα φύλλα του ψιλοκομμένα)
2 κουτιά ντοματάκια κονκασέ, ή ολόκληρα ντοματάκια, ψιλοκομμένα στο μούλτι
1 γεμάτη κ.σ. πελτέ ντομάτας
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι (προσοχή στο αλάτι λόγω του τυριού)
λίγο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1-2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
τυρί τριμμένο για πασπάλισμα στο σερβίρισμα (προαιρετικά)
140 γρ. φρυγανιά τριμμένη
100 γρ. πεκορίνο ή παρμεζάνα τριμμένη