Υλικά συνταγής
2 κ.γ. ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη ή δυόσμο ή 1 κ.γ. αποξηραμένα
1/2 φλ. τσαγιού ελιές Καλαμών χωρίς το κουκούτσι, ψιλοκομμένες
1/4 φλ. τσαγιού τριμμένο κεφαλοτύρι
ψιλοκομμένος μαϊντανός για γαρνίρισμα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
1/3 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη φέτα
4 ώριμα πομοντόρια ή μέτριες ώριμες ντομάτες, αποφλοιωμένες και κομμένες σε μικρά κυβάκια